Orquestra Simfònica Sant Cugat


Go to content

Associació espectadors

6_ SOCIS (AOSC)

L'Associació Orquestra Sant Cugat és l'associació d'espectadors de l'Orquestra. L'AOSC, creada l'any 1991, compta actualment amb més de 500 socis abonats al cicle de concerts de l'Orquestra al Teatre Auditori Sant Cugat.


UNA MICA D’HISTÒRIA.-

El 4 d’abril de 1990 es va fer el primer assaig de l’Orquestra de Cambra Sant Cugat. Uns mesos més tard s’interpretava al Monestir de Sant Cugat del Vallès el primer concert d'aquesta formació. Era el 30 de juny de 1990 en el marc del tradicional concert de Festa Major que la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc realitzava cada any. Aquell dia va ser històric, la Coral Sant Cugat feia 15 anys i naixia l’Orquestra de Cambra Sant Cugat. A més del repertori coral a la primera part, l’orquestra va interpretar la Simfonia de K. F. Abel, l’entreacte de l'òpera Carmen de G. Bizet, fragments de l’òpera Orfeo ed Euridice de Ch.W.Gluck i la Missa Brevis KV 258 de W.A.Mozart. Els solistes van ser: Mariona Benet, Montserrat Benet, Lluís Moreno i Rafael Sarrión.

Uns mesos més tard, el 11 de gener de 1991 es constituïa l’Associació Orquestra Sant Cugat, amb la finalitat de vetllar i promocionar l’orquestra i al mateix temps construir una base social al seu voltant per tal de fer possible que la tasca dels músics no fos per a una minoria entesa sinó que pogués arribar al màxim de gent possible.

Després de l'èxit obtingut amb l'Orquestra de Cambra, aquesta formació s'amplia i esdevé orquestra simfònica. El 17 d'octubre de 1995 es va presentar al Palau de la Música l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. D'aleshores ençà l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha esdevingut una de les millors orquestres del país i ha assolit un èxit de públic sense precedents: en el cicle de concerts qu l'Orquestra realitza al Teatre-Auditori Sant Cugat és habitual el rètol d'"exhaurides les localitats".

Actualment l’Associació d'espectadors (AOSC) compta amb més de 500 socis que donen suport a l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i assisteixen regularment als concerts que fa al Teatre-Auditori.

El 28 de març de 2003 es va constituir la FUNDACIÓ MUSICA SIMFÒNICA I DE CAMBRA per tal de donar suport a l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i organitzar tot tipus d'activitats formatives i de promoció.


Imprimir pàgina

Socis fundadors
(11/01/1991)
.
Flora Puntos i Cabero
Anna Maria Gil i Albiol
Josep Maria Ferré i Bofarull
Francesc Puntos i Amorós
Josep Ferré i Rovira
Montserrat Cabero i Vernedas
Rosa Rovira i Mateu
Joan Carles Alayo i Manubens
Lluís Hosta i Privat
Mariona Benet i Pugès
Lluís Hosta
Domènec Miquel i Serra
Eulàlia Morral i Romeu
Joan Tortosa i Saperas
Elena Bosch i Castellví
Joan Llamas i García
Vicenç Oteros Poyato
Francesc Puntos i Cabero
Alícia Calmell i Ibáñez,
Pastora Martos (Pilar Llorens)
Marta Puntos i Cabero
Gareth York
Lluís Puig i Tumeu
Ferran Martí i Teixidó
Pilar Roig i Parassols


Back to content | Back to main menu